Vi är världens största organisation som drivs av ungdomar!

Vi letar alltid efter passionerade unga människor som vill göra skillnad i världen, är du en av oss?

Bli Medlem

Ledarskapet vi utvecklar

I AIESEC tror vi att ungdomar är nyckeln till att forma en bättre framtid. Genom varje erfarenhet vi tillhandahåller strävar vi efter att utveckla ungdomsledare med följande egenskaper.

  • Stöttar andra:  Kommunicerar effektivt i olika miljöer. Utvecklar och stärker andra människor. Engagerar sig med andra för att uppnå ett större syfte.

  • Lösningsorienterad: Anpassar sig och visar motståndskraft inför utmaningar. Överför positivitet för att gå framåt genom osäkerhet. Tar risker när det behövs.

  • Världsmedborgare: Tror på sin förmåga att göra skillnad i världen. Intresserad av världsfrågor. Tycker om att ta ansvar för att förbättra världen.

  • Självmedveten:  Förstår och lever efter personliga värderingar. Fokuserar på styrka framför svagheter. Utforskar ens passioner.

Kan du föreställa dig en värld där vi engagerar och utvecklar varje ung person för att uppnå dessa egenskaper? Vi vill se en ljusare framtid för alla. Det är därför vi gör det vi gör.

Kolla på

Vi finns på flera orter i Sverige

Kontaktinformation

Vad våra medlemmar säger

"Att gå med i AIESEC är en av de bästa sakerna jag någonsin gjort. Här kan man få en exponering för en mångfaldig grupp människor som är energiska, entusiastiska och ivriga att lära sig och hjälpa människor att utveckla sina ledarskapsförmåga. Även om det bara har varit 11 månader nu har jag lärt mig mycket genom att arbeta för AIESEC"
- Ranjinth
"AIESEC för mig är ett nytt hem som ständigt driver mig att ge mitt bästa och får mig att inse min sanna potential"
- Shradha
"AIESEC, för mig, är som en stor familj där jag lär mig, utforskar och delar med mig av människor från alla samhällsskikt och kulturer"
- Vipin

Registrera dig hos AIESEC nu

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.